آکادمی کسب و کار بیزبورد

زندگینامه مارگاریتا لوییسم دریفوس – میلیاردر

مارگاریتای ثروتمند، از یتیم خانه تا تجارت خانه

“مارگاریتا لوییسم دریفوس” سوییسی با دارایی بیش از 5.1 میلیارد دلار یکی از ثروتمندترین زنان جهان می باشد. او مالک تجارتخانه بین المللی “لوییس دریفوس کامادتیز” و باشگاه فوتبال المپیک مارسی است.

بیوگرافی مارگریتا لوییس دریفوس

در زندگی نامه مارگاریتا لوییسم دریفوس آمده است که : مارگاریتا لوییسم دریفوس که قبل از ازدواج با نام “مارگریتا بوگدانوا” شناخته می شد، اول جولای سال 1962 میلادی در شهر لنینگراد اتحاد جماهیر شوروی سابق (سن پترزبورگ روسیه فعلی) متولد شد. مارگاریتا وقتی تنها هفت سال داشت پدر و مادرش را در تصادف قطار از دست داد. مارگاریتا مدتی را در یتیم خانه زندگی کرد و کمی بعدتر، پدربزرگش، “لئونید بوگدانوا”، سرپرستی اش را برعهده گرفت.
خودش درباره این ایام می گوید: با آنکه خیلی زود پدر و مادرم را از دست دادم؛ اما هیچ زمان احساس رهاشدگی نکردم چون پدربزرگم به قدر کافی به من عشق می ورزید و من را دوست داشت. در طول هفته در مدرسه شبانه روزی درس می خواندم و آخر هفته ها پیش او و دوستانم بر می گشتم وضع شوروی در دهه های 60 و 70 خوب بود. ناگفته نماند که از تجملات زندگی این روزهای کودکان بی بهره بودم؛ اما آزادانه زندگی می کردم. زمان کافی برای مطالعه داشتم که آن روزها برای بچه های روسی مسئله مهمی بود. مطالعه حسی از دنیای پهناور به من داد و در دلم این آرزو را کاشت که تمام دنیا را ببینم.

مارگاریتا در دانشکده مسکو به تحصیل حقوق پرداخت و از موسسه تجارت شوروی لنینگراد (دانشگاه تجارت و اقتصاد سن پترزبورگ فعلی) مدرکی معادل لیسانس اقتصاد گرفت. بعد از آن به عنوان فروشنده تجهیزات بردهای مداری برای کمپانی “لیتورن ای. جی” شروع به کار کرد. در اواخر دهه 80 با دانشجویی سوییسی ازدواج کرد، اما یک سال بعد از او جدا شد. نام همسر اول او و تاریخ ازدواج آنها نامعلوم است.

یک پرواز سرنوشت ساز برای مارگاریتا

اما در سال 1988 میلادی زندگی مارگاریتا در یک پرواز هوایی از زوریخ به لندن به خاطر آشنایی با “روبرت لوییس دریفوس” زیر و رو شد. ظاهرا مارگریتا که برای تعطیلات از نیویورک به سوییس رفته بود. از روبرت ساعت می پرسد و گفت و گویی بین شان در می گیرد. در حین این مکالمه روبرت عکس سگش را به مارگریتا نشان داده و رابطه شان دوستانه تر می شود. مارگریتا در مصاحبه ای با نشریه اقتصادی بلومبرگ می گوید که از همان موقع دل در گروی روبرت لوییس داد.
روبرت لوییس دریفوس از خانوادهای ثروتمند و تحصیل کرده می آمد و در پاریس بزرگ شده بود. اما خودش دانش آموزی تنبل بود که از نتوانسته بود مدرک فارغ التحصیلی ویژه دبیرستان های فرانسه را بگیرد. پس از آنکه با ارائه تجاربش در مدرسه کسب و کار هاروارد جایی باری خود دست و پا کرد، تصمیم گرفت تا هزینه تحصیلش را از بردهایش در بازی پوکر تأمین کند. او با نجات کمپانی های معتبر رو به ورشکستگی چون آدیداس و ساچی اند ساچی ثروت کلانی به هم زد.
پس از این سفر هوایی، روبرت با مارگریتا تماس گرفته تا متن هایی را برای او به روسی ترجمه کند مارگریتا به بلومبرگ می گوید: “به او گفتم می دونی که بدون همچین چیزی هم می تونی به ناهار دعوتم کنی و اونم گفت اوه بله، بله.”

روبرت و مارگریتا در سال 1992 میلادی با هم ازدواج کردند. مارگریتا از آن پس همسر و مادری تمام وقت و شهروند کشور سوییس گردید. این زوج سه فرزند به نام های “اریک”، “گابریل” و “مائوریس” دارند، که دو تای آخر آنها دوقلو هستند. روبرت در سال های بعد از ازدواجش با حضور در حوزه های تجاری گوناگون از جمله خرید عمده سهام باشگاه المپیک مارسی در سال 1996 به ثروتش افزوده کرد.

احیای میراث فراموش شده   

مارگریتا در سال 2000 میلادی دوباره شرکت خانوادگی اش یعنی “گروه صنعتی لوییس دریفوس” را احیا نمود که پدر پدر بزرگش در سال 1851 میلادی برپا کرده بود و بر تجارت محصولات کشاورزی تمرکز داشته. گروه صنعتی لوییس دریفوس در حال حاضر 35 هزار کارمند دارد و سالانه 70 میلیون تن محصولات کشاورزی داد و ستد می کند و غیر از محصولات کشاورزی، در حوزه های نفت، انرژی و کشتیرانی نیز فعالیت میکند.

سرطان، نقطه پایان و آغاز

روبرت لوییس- دریفوس پس از آنکه در سال 1997 میلادی متوجه شد که به سرطان خون مبتلا شده، مارگریتا را رسماً وارد کسب و کار خود کرد و پیش از مرگش در سال 2009 میلادی نهادی موقوفی به نام “آکیرا بی. وی” تأسیس کرده و مارگریتا را سرپرست تمامی اموال سپرده شده به آن اعلام کرد. این به این معنی بود که مارگریتا ریاست کمپانی لوییس- دریفوس و باشگاه المپیک مارسی را همزمان به ارث برده بود.
مارگریتا می گوید: “از همان لحظه ای که دوقلوها به دنیا آمدند متوجه ابتلای روبرت به سرطان شدم. معلوم بود که دیگر قرار نیست زندگی به روال عادی پیش برود. پس از ازدواجمان زن خانه بودم؛ اما این بیماری زندگی مان را کاملاً تغییر داد.”
دوران سه ساله بیماری روبرت درس های بزرگی برایمان داشت… جهان پزشکی جهان مردانه ای است و من مجبور بودم با تمام متخصصانی که با آنها در تماس بودیم، سر و کله بزنم تا بتوام برای یافتن شیوه درمانی واحد، با هم متحدشان کنم. کار دشواری بود چون آنها نسبت به نظرات شخصی شان بسیار متعصب بودند. همین تعصب در دنیای مردانه تجارت هم هست و تجارب آن روزهایم در اینجا به کارم آمد.

مارگریتا بعد از درگذشت همسرش، راهی دشوار در پیش داشت تا شایستگی خود را به عنوان مدیر شرکت های تحت کنترلش اثبات کند. مارگریتا در مصاحبه اش با نشریه بلومبرگ می گوید: “جهان کسب و کار جهانی مردانه است و مردان اغلب اوقات زنان را جدی نمی گیرند.”
“فیلیپ چالمین”، استاد اقتصاد درباره این زن اسطوره ای می گوید: “مارگریتا با آن تصویر همسر موبور جذاب مردان ثروتمند تطابقی ندارد و برخلاف انتظار عمومی درآمدهای کلان همسرش را بی محابا خرج نکرد. درواقع باید بگویم مورد او متفاوت بود.”

مارگریتا در بخش دیگری از مصاحبه اش با بلومبرگ عنوان می کند “مسئله حفظ میراث روبرت برای فرزندانش، نوه هایش و نسل های بعد از آنهاست. او هر روز رویاهایش را با من در میان می گذاشت و من با قدرتمند نگه داشتن شرکت، قصد برآوردن آنها را دارم.”
مارگریتا علی رغم بی تجربگی اش در مدیریت تا سال سال ها هم وضعیت خود را به عنوان مدیرعامل هلدینگ لوییس دریفوس تثبیت کرد و هم موفقیت های پرشماری برای آن رقم زد. او در طول زندگی کاری اش موفق شد جایزه “سرمایه دار سال” را از مجله معتبر “Le Nouvel Eoonomi” دریافت کند و در حال حاظر یکی از پولدارترین زنان جهان به حساب می آید.